SNAŠLA SE

‘Veza mi je sada na kocki!‘ Cura izgrebala dečku felge: Evo kako je pokušala prikiriti štetu

‘Ako ste posudili auto svog dečka i zabili se njime u rubnik, ovaj video je za vas‘, rekla je modna stilistica

Lakiranje naplatka lakom za nokte

 TikTok Screenshot

Žena koja je ogrebala felge na automobilu svog dečka na rubnjak pokušala je sakriti štetu na kotaču jeftinim lakom za nokte. Novozelanđanka Georgette Pollock otkrila je jednostavan trik kojim je "spasila svoju vezu" u sada već viralnom videu objavljenom na TikToku. Video pogledajte OVDJE.

Modna stilistica objasnila je da su nakon njezinih pothvata na cijelom naplatku ostale ogrebotine. "Ako ste posudili auto svog dečka i zabili se njime u rubnik i izgrebali felge, ovaj video je za vas", započela je. Georgette počinje čistiti felgu krpom, a zatim lakira ogrebotine crnim lakom za nokte kojeg je platila 3,5 dolara (26 kuna).

"Ne želite prljavštinu ispod svoje boje...a kad kažem boja, mislim na lak za nokte od 3,50 dolara". Dok popunjava udubine na naplatku, Georgette naglašava da je važno uzeti vremena. "Stvarno je važno da odvojite vrijeme jer zapamtite da je vaša veza ovdje u pitanju. Lijepi, ravnomjerni potezi kistom gore-dolje, dobro izgleda...".

Dok su neki korisnici u njezinom videu vidjeli duhovitu stranu, drugi su rekli da će njezin partner odmah primijetiti da nešto ne štima. "‘Ako je on pravi ljubitelj automobila, odmah će primijetiti jer znam da bih i ja", napisao je jedan. Drugi je rekao: "Moja žena je to učinila svom autu i primijetio sam to u roku od 5 minuta. To se ne može sakriti od entuzijasta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:11