i igračke za sina

Ukrali mu kamionet pa ga vratili nakon 4 dana na isto mjesto: Poruka lopova je objasnila sve...

Vlasnik je na vozačevom prozoru pronašao pismo isprike od lopova, koje je objasnilo nevjerojatni obrat događaja

Ukradeni pick-up

 Youtube screenshot

Neugodno iznenađenje potreslo je mirni grad Auckland na Novom Zelandu kada je vlasnik lokalnog kafića, Varun Chada, doživio neočekivani šok kada je vidio da mu je ukraden njegov pick-up Holden Colorado.

No, iznenađenje je postalo još veće kada se ukradeni kamion, nakon nekoliko dana, pojavio ponovno ispred istog kafića s pismom isprike i dodatnim iznenađenjem - igračkama za sina vlasnika.

Chada je vlasnik popularne lokalnog cafea "Kati Street", a incident se dogodio nakon radnog dana kada je shvatio da je nešto zaboravio u obližnjoj trgovini. Ostavivši svoj kamionet upaljen ispred kafića, vratio se kako bi pokupio zaboravljenu stvar.

No, na njegovo zaprepaštenje, kamioneta više nije bilo na mjestu gdje ga je ostavio. Sigurnosna kamera potvrdila je da je lopov iskoristio taj kratki trenutak i odvezao se.

Četiri dana kasnije, Chada je stigao na posao i doživio novi šok - ukradeni kamion je bio tamo. Ne samo da se vratio na isto mjesto, već je bio u potpuno istom stanju. Na vozačevom prozoru pronašao je pismo isprike od lopova, koje je objasnilo nevjerojatni obrat događaja. "Hej, prijatelju, oprosti, ali posudio sam ti auto, bio sam malo pijan", stajalo je u poruci.

U razgovoru s novinarima New Zealand Heralda, Chada nije ništa skrivao: "Bilo je točno gdje sam ga parkirao i prišao sam prozoru, a unutra je bila poruka i nitko od nas nije mogao vjerovati."

image

Pismo za vlasnika

Youtube screenshot

Ispričavajući se za incident, lopovi su ostavili ne samo pismo, već i igračke za sina kao gestu dobre volje. "Mogli su ukrasti šator i još neke stvari iz teretnog prostora ali sve je tu. Ne opravdavam ono što su učinili, to je u redu, ali mislim, vratili su mi kamionet i napisali da im je žao, pa, ne znam, samo sam oduševljen što sam vozilo kojem danima nije bilo ni traga dobio natrag", rekao je Chada.

image

Pokloni za sina

Youtube screenshot

Unatoč ovom neočekivanom ishodu, policija još uvijek istražuje događaj i traga za odgovornom osobom. Ovaj događaj služi kao podsjetnik svima da ostavljanje ključeva u vozilu nikada nije mudra odluka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:14