pogledajte video

Renault je za svoj važan model snimio reklamu na otoku Pagu: Pojavljuju se i neke zanimljive legende

Nekoliko Renaultovih klasika pojavljuje se u reklami novog Captura i to R21 Turbo, R25, R19 Cabriolet...

Captur na Pagu

 Youtube screenshot

Renault je izbacio reklamni spot za svoj osvježeni model Captur koji dolazi uskoro, a scene vožnje kao i kod brojnih drugih proizvođača snimljene su na Paškom mostu i cestama otoka Paga.

Međutim, to nije jedina zanimljivost. Naime, za mnoge je Renaultovo zlatno doba bilo 1980-ih i ranih 1990-ih, iz vremena kada je Renault imao brojne zanimljive modela poput Renaulta 21, 11, 19, 25, neke od njih sa sportskim i turbo verzijama. Sada se neki od tih legendarnih modela pojavljuju u novom spotu za Captur koji uskoro dolazi na tržišta Europe.

Nova reklama za Renault Captur vodi nas ravno u 1970-te i 1980-te, uz modele Renault 15, R21 Turbo, R19 Cabrio i R25 uz pjesmu ‘Push It to the Limit‘ Paula Engemanna, sa soundtracka filma Scarface (1984.).

Na kraju reklame nakon svih tih klasika, Renault navodi da su se "razlozi za kupnju automobila do danas promijenili", referirajući se na činjenicu da je ranije naglasak bio na stvarima poput snage, performansi ili zavodljivosti, a sada je energetska učinkovitost važnija, gdje se sjajno uklapa Renaultov novi E-Tech full Hybrid sustav. Paški most i ambijent Paga očigledno se ljudima iz Renaulta učinio idealnim za promociju novog hibridnog modela...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:01