VIDEO

Malo je nesigurno, ali vozi: Pogledajte u akciji motocikl pretvoren u mobilnu pećnicu za pizzu

Pobjeda praktičnosti nad sigurnošću, motocikl donosi svježu pizzu kupcima, gdje god se nalazili

”Pizza Dough-Moto”

 YouTube Screenshot

Ovaj "Pizza Dough-Moto" kojeg je stvorio Colin Furze s YouTubea doživio je nevjerojatan uspjeh! U redu, vjerojatno postoje neki problemi sa sigurnošću u prometu, sigurnošću hrane, regulativama i zdravim razumom, ali ovaj motocikl sposoban je napraviti pizzu.

Da bi to napravio, Furze je prvo morao napraviti peć za pizzu od dvije čelične kugle, postavljene jedna u drugu radi izolacije. S plinskim plamenikom i velikim vratima kroz koja se može provući sirova pizza, pećnica svoj posao radi nevjerojatno dobro.

Međutim, većina motocikala dizajnirana je za prijevoz najviše dva putnika. Masivna čelična kugla spojena na spremnik eksplozivnog spremnika za gorivo vjerojatno nije bila na popisu stvari koje su Suzukijevi inženjeri razmatrali kada su stvarali ovaj motocikl.

I tako je Furze odlučio produžiti motocikl i postaviti pećnicu u sredinu između vozačevog sjedala i sjedala kuhara. Zajedno s drvenom radnom pločom koja omogućuje potonjem da oblikuje tijesto i sastavlja pizzu, ovaj motocikl postaje iznenađujuće korisno mjesto za pripremu obroka.

image

"Pizza Dough-Moto"

YouTube Screenshot

Time je Furzeova vizija dostavnog vozila koje radi hranu dok je na putu do naručitelja završena i uspješna. Pobjeda praktičnosti nad sigurnošću, motocikl donosi svježu pizzu kupcima, gdje god se nalazili...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:34