SPORTSKI STIL

BMW Exclusive M paket uz bogatu opremu i velike uštede

Ponuda se odnosi na modele Serije 1 i Serije 2, a donosi sportski osjećaj u vožnji
 BMW

Koji je najbolji način kombiniranja strasti prema najmoćnijem slovu na svijetu s dodatnom dozom sportskog duha i stila?

Originalna M oprema ili jedan od M paketa.

image
BMW

Odabirom M paketa dosegnuti ćete sasvim novu razinu dinamičnosti.

Ponuda koja se odnosi na modele Serije 1 i Serije 2 pod nazivom Exclusive M paket donosi sportski osjećaj u vožnji, ali i prepoznatljiv BMW sportski stil.

Bogata oprema sa super uštedama i cijenom BMW-a 118i za 33.900 eura, BMW-a 218i Gran Coupé za 36.900 eura i BMW-a 218i Active Tourer za 38.900 eura s uključujenim automatskim mjenjačem, M Sport Paketom, LED svjetlima, alarmom s daljinskim upravljanjem, dodatnim zatamnjenjem stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, Parking Assistantom, digitalnim rješenjima TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i BMW Live Cockpit Professional.

image
BMW

Ponuda uključuje i Servisni paket BMW Service Inclusive koji traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće: zamjena ulja s filtrom za ulje kao i nadolijevanje ulja, servis/zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra, servis/zamjena svjećica, servis tekućine za kočnice te servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju.

image
BMW

EXCLUSIVE M PAKET donosi autentičan osjećaj sportske vožnje tipičan za M odjel koji tehnološka rješenja iz automobilističkog sporta prenosi i prilagođava za svakodnevnu vožnju.

image
BMW

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja *BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket - produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

image
BMW

Više informacija pronađite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:13