BAHATOST BEZ GRANICA

VIDEO: ZAČUĐUJUĆE GLUP POSTUPAK Superautima blokirali promet na autocesti kako bi se fotografirali. 'U čemu je problem, nije li fotka epska?'

 
 Instagram

Nerijetko se čuje izreka „novci mogu kupiti svašta, ali pamet ne“, a mnogi bi se složili da se ona vrlo često može i primijeniti.

Takva situacija dogodila se nedavno na Floridi, kad je grupa vlasnika superautomobila samo stala nasred autoceste kako bi napravila jednu „dobru“ fotografiju.

Možda sama ideja fotografiranja nasred autoceste ne bi bila ni toliko kritična da je riječ o nekom slabo prometnom pravcu.

No ova grupa odlučila je blokirati jednu od najprometnijih autocesti na Floridi, na kojoj i najmanji prekid može uzrokovati nevjerojatno dugačke kolone. Riječ je o Overseas Highwayu koja je glavni pravac s floridskih otoka.

Videouradak s društvenih mreža prikazuje preko dvadeset superautomobila koji su stali nasred ceste. Među njima su nekoliko Lamborghinija Urusa, Aventadora SV-a i Huracana, McLarena 570S i dva primjerka 720S, različiti Ferrariji i slični automobili.

Također, prikazana je i grupa vlasnika kako ponosno stoji ispred njih i fotografira se, dok se iza superautomobila stvara kilometarska kolona.

No još zanimljivija činjenica je da su reakcije na društvenim mrežama iznimno podijeljene na pozitivne i negativne.

Dok većina gleda na takvu radnju kao poprilično opasnu i nepotrebnu, začuđujuć je broj ljudi koji podržavaju vlasnike ovih superautomobila te smatraju da je to potpuno bezopasno.

Bez obzira na to, floridska policija izjavila je kako istražuje ovaj slučaj jer se takve situacije ne smiju događati.

U policiji navode kako je ovakva radnja ozbiljan prekršaj pa se može pretpostaviti da će vlasnici redom dobivati poprilično velike kazne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 22:23