DOŽIVIO BLACK-OUT

'SAD ĆEŠ VIDJETI ŠTO SE DOGAĐA KAD SE MENI STANE NA ŽULJ!' Kamiondžija dobio otkaz pa bijes iskalio na Ferrariju vlasnika prijevozničke firme

 
 Imgur

Prošlog se tjedna u Chicagu dogodio neobičan incident u kojem je vozač kamiona sjeo u Volvo kamion i pregazio skupocjeni bijeli Ferrari GTC4 Lusso vlasnika prijevozničke kompanije.

Fotografija pregaženog Ferrarija je brzo postala viralna na internetu jer se tako što doista ne viđa svaki dan, no pritom se još uvijek nagađa koji su zapravo bili točni motivi kamiondžije za takav potez i koja priča stoji u pozadini.

Prema jednim izvorima došlo je do verbalnog sukoba vlasnika prijevozničke kompanije 'Sure Haul Inc' iz Illinoisa (SAD) i vozača, jer mu je navodno bio obećan novi kamion za ture, a nije ga dobio, pa mu je u ljutnji pregazio Ferrari kamionom.

Imgur

No vjerojatnija je druga priča koja kaže kako je vlasnik nakon samo jedne vožnje i samo četiri dana otpustio vozača jer ga je smatrao nepouzdanom i "nestabilnom osobom" za daljnju suradnju.

Truck vs Ferrari

Ta je priča vjerojatnija jer se nadovezuje na onu gdje izvori tvrde kako je otpušten jer je odbio pristupiti obaveznom testu na drogu. Izvor koji se javio portalu Carscoops opisao je događaje neposredno prije incidenta te ispričao kako se vlasnik firme želio razići s vozačem na civiliziran način s argumentima i bez žestoke svađe i to pred ostalim zaposlenicima.

Imgur

Tada nastaje kaos... Vozač je vlasnika upitao je li bijeli Ferrari koji je bio parkiran u krugu kompanije njegov, a nakon potvrdnog odgovora kamiondžija mu je odgovorio kako će - "Sada vidjeti što se događa kad se njemu da otkaz".

Počeo je trčati prema kamionu, uskočio u njega i upalio motor. Vlasnik je potrčao za njim kako bi ga zaustavio, uhvatio je za kvaku, ali je u tom pokušaju umalo završio ispod kotača kamiona koji je već krenuo prema Ferrariju kojeg je na koncu i "totalizirao".

Vlasnik prijevozničke kompanije potom je pozvao policiju, a pripadnici čikaške policije uhitili su vozača i podigli optužnicu.

Koji god razlog za ljutnju kamiondžije bio, vlasnik prijevozničke kompanije kojem je od Ferrarija ostala samo hrpa željeza dokazao je jednu stvar - kako je riječ o nestabilnoj osobi... Usto, ako su okolnosti ove priče doista takve, vozač se zakopao duboko u pravne probleme...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 10:26