ČUVAT ĆE IH ZA VAS

Pogledajte luksuzni ‘Hangar‘ za čuvanje egzotičnih i luksuznih automobila bogatih kolekcionara

U 41 pojedinačnom luksuznom hangaru vlasnici mogu pohraniti automobile, motocikle i bilo koju drugu vrijednu imovinu

The Hangar (ilustracija)

 The Hangar

Što učiniti ako posjedujete flotu egzotika, ali ih ne želite skladištiti kod kuće? Pa, ako živite na Floridi, možete ih pohraniti u ekskluzivnom objektu poznatom kao "Hangar", mjesu koje se sastoji od skladišnih prostora u privatnom vlasništvu.

image

The Hangar (ilustracija)

The Hangar

Hangar je zamisao Scotta Cunninghama i prvi objekt je otvorio u Riviera Beachu. Ovo mjesto je dom 41 pojedinačna hangara gdje vlasnici mogu pohraniti automobile, motocikle i bilo koju drugu vrijednu imovinu.

Hangar sada gradi drugi objekt u blizini međunarodne zračne luke Palm Beach koji će biti pet puta veći.

image

The Hangar (ilustracija)

The Hangar

U razgovoru s Robb Reportom, Cunningham kaže da je ideju za The Hangar dobio dok je bio u privatnom hangaru zračne luke na Floridi. U vlasništvu njegova prijatelja, hangar nije imao samo avione, već i automobile i druge memorabilije. Cunningham je želio replicirati ugođaj ovog hangara i kolekcionarima automobila pružiti alternativu skladištenju svojih automobila u skladištima u industrijskim parkovima.

image

The Hangar (ilustracija)

The Hangar

S obzirom da su apartmani u vlasništvu, a ne unajmljeni, članovi The Hangara mogu ih prilagoditi i učiniti da se osjećaju kao drugi dom ili ultimativni "Man Cave". “Imamo ljude koji su potrošili više od milijun dolara na mjesto od 200 metara kvadratnih". Drugi objekt podiže stvari na novu razinu i uključivat će privatni golf teren, TV od 150 inča, sobe za sastanke i sobu za biljar.

image

The Hangar (ilustracija)

The Hangar

Kao što vjerojatno možete zamisliti, kupnja skladišnog prostora u The Hangaru nije jeftina. Zapravo, cijene prostora na novom mjestu počinju od 800.000 dolara (755.000 eura) za površinu od oko 150 metara kvadratnih, ili 1,6 milijuna dolara (1,5 milijuna eura) za 350 m2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:55