Urus najprodavaniji

Lamborghini prošle godine rekordno s 10.000 proizvedenih auta, Revuelto rasprodan do kraja 2026.

Trenutno se nudi samo standardni Revuelto, dok će hardcore varijante i posebna izdanja biti dostupna kasnije

Lamborghini Revuelto

 Lamborghini

Revuelto, Lamborghinijev hibridni V12 superautomobil, već je rasprodan do kraja 2026. godine. Ovaj impresivni automobil igra ključnu ulogu u postizanju rekordne godine prodaje za Lamborghini.

Nasljednik Aventadora, Revuelto, predstavljen je u ožujku prošle godine, a prvi primjerci već su stigli do svojih sretnih vlasnika krajem godine. Zbog izuzetnog interesa, tvrtka sada potvrđuje da postoji dug popis čekanja za ovaj vrhunski auto iz Sant‘Agata Bolognese.

image

Lamborghini Revuelto

Lamborghini

U svom izvještaju o prodaji za prošlu godinu, Lamborghini je objavio impresivan podatak o prodaji više od 10.000 automobila u samo dvanaest mjeseci, postavši to rekordom u povijesti tvrtke. No, još značajnije je to što je Revuelto već rasprodan do kraja 2026., što znači da će kupci koji danas naruče ovaj električni V12 superautomobil morati čekati gotovo tri godine prije nego što ga dobiju.

Trenutno, Lamborghini nudi samo standardni model Revuelto, dok će hardcore varijante i posebna izdanja biti dostupna kasnije u programu, ovisno o tržišnoj potražnji. Sličan raspored već smo vidjeli kod prethodnog modela Aventadora Super Veloce Jota LP770-4, koji je stigao sedam godina nakon debija Aventadora.

image

Lamborghini Revuelto

Lamborghini

Lamborghini očekuje da će Revuelto odigrati ključnu ulogu u daljnjem rastu marke, posebno na tri najvažnija tržišta - Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj i Kini.

Unatoč tome, Urus je i dalje najprodavaniji proizvod tvrtke, slijedi ga Huracan, dok je prošle godine isporučeno posljednjih 12 primjeraka Aventadora svojim sretnim vlasnicima. Proizvodnja i prodajne brojke za Revuelto još nisu objavljene, ali s obzirom na trenutnu potražnju, očekuje se da će ovaj model nastaviti s uspjehom svojih prethodnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:51