18 GODINA

91% građana Zagreba INmusic vidi kao jednu od najprepoznatljivijih manifestacija u gradu

Inmusic festival 2022

43% Zagrepčana i 30% građana iz drugih dijelova Hrvatske posjetilo je INmusic festival

INmusic festival obilježava osamnaest godina postojanja. Prema nedavnom istraživanju koje su radili za potrebe festivala, 93% građana Hrvatske i 92% Zagrepčana imaju izrazito pozitivan stav o INmusic festivalu te ističu da su ključni faktori za kvalitetu glazbenog festivala međunarodno atraktivna glazbena gostovanja, visoka razina produkcije koncerata te sjajna atmosfera u sigurnom okružju.

95% građana Hrvatske i Zagreba složni su u prepoznavanju INmusic festivala kao važnog dijela kulturne i turističke ponude grada Zagreba, više od 60% građana prepoznaje njegov veliki turistički značaj.

image

Inmusic festival

Filip Bušić/
image

In music festival

/Filip Bušić
image

Inmusic festival

/Fililp Burić

Da je INmusic omiljen među publikom i izvođačima, govori i postotak od čak 91% građana Zagreba koja INmusic vidi kao jednu od najprepoznatljivijih manifestacija u gradu, dok kod građana Hrvatske taj postotak iznosi visokih 76%.

Prema nedavnom istraživanju, 93% građana Republike Hrvatske i 92% Zagrepčana imaju izrazito pozitivan stav o INmusic festivalu te ističu da su ključni faktori za kvalitetu glazbenog festivala međunarodno atraktivna glazbena gostovanja, visoka razina produkcije koncerata te sjajna atmosfera u sigurnom okružju. Čak 95% građana Hrvatske i Zagreba složni su u prepoznavanju INmusic festivala kao važnog dijela kulturne i turističke ponude grada Zagreba, a više od 60% građana prepoznaje njegov izniman turistički značaj. Da je INmusic omiljen među publikom i izvođačima, govori i postotak od čak 91% građana Zagreba koja INmusic vidi kao jednu od najprepoznatljivijih manifestacija u gradu, dok kod građana Hrvatske taj postotak iznosi visokih 76%.

image

Atmosfera s ranijih izdanja Inmusic festivala

/Filip Bušić
image

Atmosfera s ranijih izdanja Inmusic festivala

/Filip Bušić
image

Inmusic festival

/Julien Duval

"INmusic je jedna od najdugovječnijih manifestacija na ovim prostorima. Posebno smo ponosni što je čak 43% Zagrepčana i 30% građana iz drugih dijelova Hrvatske posjetilo INmusic festival." izjavila je Ivana Jelača, programska voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:52